close
Početna > Zaposleni > Obrazovanje

Obrazovanje

Programi edukacija smisleno su prilagođeni zahtjevima radnog mjesta, neki od njih na neki način postali su standard za kvalitet. Na redovnim godišnjim razgovorima u oktobru i novembru planiramo edukacije za sljedeću godinu, pri čemu pazimo na individualne potrebe i želje zaposlenih, njihovo predznanje i ambicije.

Od svakog zaposlenog očekujemo da iznese svoje želje, a mi smo mu tokom godine na raspolaganju za savjete, dodatne prijedloge i poticaje da ostvari svoje planove. Još smo zadovoljniji ako premaši svoje planove.

Naši zaposleni svake godine se educiraju iz raznih stručnih područja, kao što su: The Pharma Business Development, The Pharma Brand Planning Course, The Pharma Forecasting Course, Marketing Excellence Training, i područja vođenja (Leadership for Managers, Leading Internationaly Remote Teams, Young Managers Program, Finances for Non-financials, Human Resource Management).

Puno pažnje posvećujemo i educiranju zaposlenih. Budno pratimo razvoj karijere svakog zaposlenog i neprestano tražimo prilike za daljnji razvoj.

Medisove e-novosti