close
Početna > Proizvodi > Bez recepta

Bez recepta

Prije upotrebe pažljivo pročitati uputstvo o lijeku ili medicinskom sredstvu. Za obavijesti o indikacijama, mjerama opreza i neželjenim dejstvima posavjetujte se sa ljekarom ili farmaceutom.

Dodatak prehrani nije zamjena za uravnoteženu prehranu.

close

Novalac prenatalne kapsule

aktivni oblik folne kisline Quatrefolic®, željezo in DHA

Jedini proizvod na tržištu koji u jednoj kapsuli sadrži najnoviju, četvrtu generaciju aktivne folne kiseline Quatrefolic®, željezo i DHA. Za žene u vrijeme planiranja trudnoće te trudnice i dojilje.

www.novalac-prenatal.ba »

Novalac na Facebooku »

close

WAYA D3 kapi

probiotičke kapi za dojenčad i djecu

edine kapi s probiotikom Lactobacillus rhamnosus GG i vitaminom D3 u uljnoj suspenziji, stoga je vjerovatnoća pojave grčeva kod novorođenčadi i dojenčadi minimalna. Vitamin D potreban je za normalan rast i razvoj kostiju djece te doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sistema. 

www.waya.ba »

WAYA na Facebooku »

close

WAYA FORTE kapsule

probiotičke kapsule za odrasle i djecu

WAYA kapsule za odrasle i djecu preporučujemo za dijetetsko regulisanje virusnih i bakterijskih proljeva, proljeva tokom liječenja antibioticima i za održavanje zdrave crijevne mikroflore. Sadrže najistraženiju probiotičku kulturu Lactobacillus rhamnosus GG (ATCC 53103) na svijetu. Sigurne su za svakodnevnu upotrebu cijele porodice.

www.waya.ba »

video »

WAYA na Facebooku »

close

WAYA kapi

probiotičke kapi za dojenčad i djecu

robiotičke kapi WAYA sadrže najistraženiju probiotičku kulturu Lactobacillus rhamnosus GG za dijetetsko reguliranje virusnih i bakterijskih proljeva, proljeva zbog liječenja antibioticima i za održavanje uravnotežene crijevne mikroflore.

www.waya.ba »

WAYA na Facebooku »

Medisove e-novosti